Image HTM-63

Wie zorgt er o.a. voor uw (vakantie) huis in Puy de Dome (frankrijk) wanneer u dat niet kunt ???

Wie helpt u op weg in deze omgeving met andere zaken ???

Huisoppas / sleutelbeheer ???

Verbouwing / Renovatie ???

Tuinonderhoud ???

:

HTM - Uw klusjesman !!!


Flag UKHTM - Englisch version

drapeau FranceHTM - version française


Het is een geruststellende gedachte dat u weet dat er, wanneer u in Nederland bent, iemand uw huis in Frankrijk voor u in de gaten houdt. Niet alleen de buitenkant, maar ook de binnenkant wordt bijgehouden.

HTM kan voor u het volgende betekenen:

 • Inspectie (incl rapportage)
 • Montage van zelfmontage meubels bij u thuis
 • Op (laten) lossen van mankementen
 • Vakantieklaar maken van uw huis
 • Winter- / zomerkaar maken van uw huis
 • Plaatsvervanger / aanspreekpunt
 • Renovatie / Verbouwing
 • Tuinonderhoud
 • Nog meer....

Werkgebied

Ons werkgebied bevindt zich in de Puy de Dome, in een straal van ca 20 km buiten Grandval (ca 15 km links boven Ambert).


Inspectie en Rapportage

We controleren uw huis van buiten en van binnen volgens een met u op maat gemaakte checklist Hiermee zijn de meest gangbare zaken binnen en buiten uw huis afgedekt. Na onze inspectie versturen wij binnen 24 uur een rapport per e-mail in geval van ongeregeldheden (bij ernstige zaken nemen we z.s.m. telefonisch contact met u op).

Hoe vaak voeren we een inspectie uit ??

De frequentie van onze inspecties wordt in overleg met u bepaald.

Slecht weer

We kunnen afspreken dat we een extra inspectie uitvoeren wanneer de omgeving van uw huis wordt getroffen door een calamiteit zoals storm, hevig onweer of overstromingen. Deze extra inspecties zullen u separaat in rekening worden gebracht, volgens hierboven staand tarief.

Montage van zelfmontage meubels bij u thuis

Thuis gekomen, met de inkopen van één van de meubelconcerns (Ikéa, BUT, Alinéa, fly, conforama, etc) rest alleen nog het in elkaar zetten van de aangeschafte meubels of.... Klik hier voor meer informatie....

Oplossen geconstateerde mankementen / problemen

Mochten er tijdens onze inspectieronde zaken aan het licht komen die onmiddellijke actie noodzakelijk maken, dan nemen we direct contact met u op. In overleg bepalen we dan hoe te handelen. Te denken valt aan:

 • Verzorgen van tijdelijke maatregel(s) ter voorkoming van erger,
 • Direct oplossen van het probleem indien mogelijk,
 • We schakelen een specialist voor u in om het probleem op te laten lossen,
 • U regelt het oplossen zelf....

Vakantieklaar maken van uw huis

 Wat zou het lekker zijn dat u bij aankomst in uw huis een gevulde koelkast aantreft en er warm water is om een douche te nemen. Ook is het heerlijk dat in de koudere periodes de kachel al aan staat.

Dit kunnen we allemaal voor u regelen. Uw vakantie begint zodra u binnenstapt.

Winter- / zomerkaar maken van uw huis

Uiteraard kunnen we er ook weer voor zorgen dat uw huis weer wordt opgeruimd en klaar wordt gemaakt voor uw afwezigheid.

Plaatsvervanger / aanspreekpunt

Ooit loop je tegen een situatie aan waarbij je niet in Frankrijk bij je huis bent, maar daar toch even zou moeten zijn. Bijvoorbeeld wanneer een leverancier spullen af komt geven, of bij onderhoud aan (een deel van) uw huis. Wij kunnen dan voor u ter plekke zijn en uw belangen behartigen. We kennen uw situatie, spreken de taal en weten de weg!!

Ook kunnen we optreden als aanspreekpunt voor huurders en familieleden die in uw huis verblijven, en voor een meldkamer die de alarminstallatie van uw huis beheert.

Verbouwing / Renovatie

Verbouwingen en renovaties kunnen we ook voor u uitvoeren. Het merendeel kunnen we in eigen beheer doen en indien dit niet lukt, dan laten we ons bijstaan door lokale vakmensen.

Tuinonderhoud

Het gras groeit ook prima als u er niet bent om het te maaien.... En om na een lange reis eerst 2 dagen gras te moeten maaien is niet echt aantrekkelijk. Hiermee kunnen we prima helpen door regelmatig te maaien tijdens uw afwezigheid. Het blijft er allemaal beter uitzien wanneer de tuin netjes blijft en u kunt meteen ontspannen na aankomst.

En nog meer....

Daarnaast kunnen we door onze bekendheid in de regio nog veel meer voor u betekenen dan hier opgegeven. Wanneer u wensen heeft buiten de bovestaande punten, neemt u dan a.u.b. ook contact met ons op, zodat we uw wensen kunnen bespreken en daar waar mogelijk tot uitvoering brengen.

Contact opnemen met ons....

Gebruik deze link om contact met ons op te nemen, zodat we uw wensen kunnen bespreken en daar waar mogelijk tot uitvoering brengen.


Montageservice meubels Montage offerte aanvragen Contact opnemen met ons