Logo AV T

Membre du AV TRANSACTION Immobilier - CPI 7501 2016 000 015 447


Flag UK  drapeau France

AV Transaction - Onroerend goed regio Ambert (63600)

AV T - Uw franse makelaar  / Immobilier (Immo) voor de regio AMBERT (63600):

Maak uw droom waar in Frankrijk


COVID-19:

Helaas zijn we allemaal weer onderworpen aan de regels en beperkingen met betrekking tot de strijd tegen Corona / Covid-19.
Dit betekent dat wij als makelaar alle werkzaamheden met betrekking tot de aan- en verkoop van onroerend goed mogen uitvoeren, met uitzondering van:

- ontvangen van publiek;
- het houden van algemene vergaderingen in aanwezigheid van het publiek;
- het tonen van eigendommen aan uw klanten in persoon.

Als u een woning wilt bezoeken, laat het me dan weten. Zodra dit weer mogelijk is, maak ik een afspraak met u.

Sorry voor het ongemak.


Wij staan als makelaar (immobilier / immo) tot uw beschikking in de Auvergne (Puy-de-Dôme), in de regio rondom Ambert (63600), voor de aan- en verkoop van onroerend goed, voor een hypotheek, verzekering en advies. We kunnen u ook helpen om hypotheken, transacties, enz. Buiten de Auvergne in heel Frankrijk te realiseren. De prijzen op onze website zijn inclusief bemiddelingskosten.


De Auvergne is een regio in het midden van Frankrijk en biedt een aanzienlijk aantal vriendelijk geprijsde huizen. Het biedt ook rust, ruimte, fantastische landschappen en een zacht continentaal klimaat. De Auvergne is ook een interessante regio als het gaat om de Franse keuken, cultuur en sport. Het is verdeeld in vier afdelingen: Allier (03), Cantal (15), Puy de Dôme (63) en Haute-Loire (43).


Uw huis verkopen: Ook wannneer u uw huis wilt verkopen helpen we u graag. Neem vrijblijvend contact met me op, zodat we de mogelijkheden kunnen bestpreken.

 

Agrarisch onroerend goed:

Ziek van de regelgeving in Nederland of België met betrekking tot uw agrarisch bedrijf ? Maar u wilt wel graag verder met uw agrarisch bedrijf?? Denk dan eens aan Frankrijk!!!

Hier vindt u nog volop ruimte en mogelijkheden. En de agrarische sector in frankrijk wordt goed bedeeld qua subsidies dus daar liggen wellicht ook nog mogelijkheden.

Op onze site http://www.maisonenauvergne.com/ staan reeds een aantal agrarische objecten die zich in de Allier bevinen en ook in de Puy-de-Dôme verwachten we binnenkort objecten in de agrarische sector tegen aantrekkelijke prijzen.

Bedenk alleen maar eens dat een hectare grond hier wordt verkocht voor bedragen tussen de 1000 en 2000 euro per hectare....... Vergelijk dat maar eens met de prijzen rondom uw eigen locatie!!

Geinteresseerd?? Neem dan vrijblijvend contact met ons op zodat we samen alles op een rijtje kunnen zetten....


Ook te vinden op:

instagram - #tekoopauvergne#avendreauvergneimmo#forsaleauvergne


Neem contact met me op voor meer informatie, een afspraak of een bezichtiging:

KETTING, Hans - Mandataire immobilier indépendant
Maison Neuve
Le Pirasset
63890 Grandval


E-Mail                  : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon / Mobiel : +33/0 7.80.47.56.77


Onze andere websites :

http://www.maisonenauvergne.com     

http://www.av-transaction.fr/

SNPI2 logo

AV TRANSACTION

26 rue Damrémont
75018 PARIS

CPAI 7501 2016 000 015 447


Makelaar NL vs Immo / Immobilier F Technische rapporten Nuttige tips Onze objecten Onze objecten op de kaart